Ah, siz beni çok mahcup ediyorsunuz :$ sevgili çalışkan arılar. Ser_reS sana da çok teşekkür ederim. Üst üste bu kadar çok armağan almayı hak etmediğimi düşünüyorum. Ben bana ve benim gibi yalnızca okuyucu olanlara vermiş olduğunuz emeklerinize karşılık vermeye çalışıyorum yalnızca, teşekkür anlamında. Sizin yaptıklarınız yanında benimkinin sözü bile edilmez. Bir kez daha söylüyorum, yaratmaya çalıştığınız kocaman ailenin bir parçası olmaktan şeref duyuyorum. Siz de var olun. Hepimiz peri masalı tadında bir yaşam sürelim. Hiç ama hiç cadılar, kötü kraliçeler, acımasız adamlar,... olmasın. Hepimiz iyi ki doğduk ve iyi ki buradayız. Çok teşekkürler hepinize. :Lv:
keyıflı okumalar teşekkür ederım genel sorumlum ;D çok sağol canım gönüllerin moduyum ondandır alıstın:füü: fazl ukala bır cevap oldu dımı keyıflı okumalar çok teşekkür ederim canım çok doğru şeyler söylüyorsun renk farklılığı görev bahane dostluk paylaşım şahane bu benim sloganım bu çizgiyi hiç bozmadan yola devam her biri atom karınca olan paylasımcı dostlarım:canim:
hepinize bendende kucak dolusu sevgiler:canim: keyıflı okumalar arkadaşlar tinkerbel canım dostuma burdan cok özel sevgi pıtırcıklaırmı yolluyorum:Lv:
keyıflı okumalar arkadaşlar senin prensi mistero el koydu hilal kaçırdı:zuhaha: dzida arkadasıma nazar değdi rahatsızl dinlenıyor kızın canına okuduk bd tarattık sureklı azcık mola sonrası prensınle donucez merak etme aminnn sağol canım:canim: benım mısafırler gıttı senınkıler geldı anlasmalımı bunlar :kzgn: bak net kısa çözüm fare zehiri koy yemeklerıne mısafır derdın kalmaz cunku mısafırın kalmaz:füü:
işte bu içtenliğin yüzünden çok daha fazlasını hak ediyorsun cnm:canim: o ailenin içinde olmak hep beraber cok guzel bır duygu devamıda hep boyle olur inş:canim: yeniden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bol kitaplı