ne kadar ıslanmaktan hoşlanmasam da toprak ve çimen kokusunu çok severim. çocukluğumda çok gökkuşağı görürdüm. artık göremiyorum nedense.
Yagmur yagarken( cikan ses) sekerleme yapmak!! pek guzel oluyor yagmurdan sonra toprak kokusuda cok hos!! severim o kokuyuda
Toprak kokusu ve çıkardığı ses çok severim o yüzden yağmur yağarken camım hep açıktır şu an da olduğu gibi ama hep beni hüzünlendirir yağmur
Yağmur yağarken çıkan ses hoşuma gider, şıp şıp diye Toprak kokusu hoşuma gider. Bizim sahildeki çay bahçelerinde çay içmek hoşuma gider. Evdeysem kitap okumak hoşuma gider. Yağmurun camda bıraktığı damlaları izlemek hoşuma gider. Ben yağmuru severim ya. Çılgınlar gibi yağmadığı sürece yağmurun herşeyini seviyorum. Romantik geliyor bana, romantik olan herşeyi severim
Dışarda olanca hızıyla yağmur yağmakta, Caddede bir dere kendine göre yol almış akmakta, Çocuklar nasıl olmuşsa sessizce tv bakmakta, Yemekler yenmiş çay ise kaynamakta, Karşımda sevdiğim forumum bana bakmakta, Radyomda en sevdiğim müzik çalmakta, Ben ise kendini kaptırmış sair sanmakta, Daha ne isterim oh be derken oda ne? Eşim beni çağırmakta Oldumu şimdi ama? Of yaa Daha önceden paylaşmıştım yeri gelmişken bir Kere daha paylaşayım istedim. Sevgiler
hızlı giden bir arabada kulağımda en sevdiğim şarkı çalarken yağan yağmuru seviyorum ben,ağlarken gözyaşına karışan yağmuru...yağarken panjura ritmik vuruşunu,çiçeklerin üzerinde bıraktığı damlaları görmeyi,toprağın ve çimenin kokusunu..sıcacık bi fincan çay içmeyi seviyorum..aylak aylak gezinen insanların ,yağmur başladığında ıslanmama telaşesini seviyorum..eskiden yağmur altında yürümeyi severdim şemsiyem dahi olsa ,şimdilerde ıslanmamak için hemen şemsiyemi açıyorum..yaşlandım galiba..