Yumurta Zamanlayıcı (Egg Timer) Ürün İncelemesi Bu harika dublör ile artık anneleriniz ya da arkadaşlarınız size yumurtayı çok iyi rafadan yaptıklarını söyleyip hava atamayacaklar. Çünkü siz bu işte herkesten iyi olacaksınız! Yumurta pişirmek daha ne kadar profesyonelce yapılabilinir ki? Sadece insanların değil artık yumurtaların da dublörü var. Yumurtalar için dublör kullandığınızı gören herkes size ve aşçılığınıza hayran kalacak. Yumurtaları tam kıvamında yapmayı şansa bırakmayın! Özellikleri: Isıya duyarlıdır. Zamana göre değil, suyun ısısına göre doğru pişme zamanını gösterir. Isıya göre renk değiştirmesi ve üzerindeki derecelendirme sayesinde yumurtanızın kıvamını gösterir. Yumurta büyüklüğündedir. Sağlık açısından zararlı, zehirli herhangi bir madde içermez. Yine de yanlışlıkla yenilmemesi tavsiye edilir! (zaten yumuşak değil dişinizi kırar:zuhaha Yumurtalarla beraber kabın içine koyulur. Pişirme işleminden sonra kendiliğinden soğuması için tezgah üzerine bırakınız, soğuk suya tutmayınız. (bak bunu bilmiyordum) Yorum: Ben egg timer ile plcim sayesinde tanıştım. Bizde yumurta rafadan olmayınca evde isyan başlıyordu ve ben unutkandım. Hala da öyleyim. Plcim canım sıkkın olunca ne oldu diye sorardı ben de yumurta katı oldu atıştık filan derdim. Hatta bir gün 12 yumurta kaynattığımı bilirim, 3 kişiye ayarı tutturamadığım için... Neyse efendim suya atıyorsunuz aynen üzerinde beyazlaşan yere göre yumurta da pişiyor. süper süper süper birşey... İcat edenden de bana hediye edenden de Allah razı olsun.
Sorma aynı sorun bizde de vardı... bende çok memnunum hatta tüm aile fertlerine aldım... Annem yazlıkta reklamını yapıyormuş en son aldığım şeyin reklamını da yapıyor ama daha kendime alamadım ay unutmadan onuda ekleyeyim hemen....
inanmam sana biz her sabah yumurta yapıyoruz evde büyüme çağında çocuk olunca yumurta yemeyen ben bile alıştım
Benim içinde yarayışlı olacağı kesin aslında bi tane alsammı ki rafadan yumurtayı severim ama çoğu zaman katı olana razı oluyoruz annem yapınca