çok teşekkürler lütfen bizim çocuklarımızın da başarılı bir kariyer çizmeleri için dua edin kızınıza canı gönülden başarılar ve bol şans dilerim
Önce mutlu ve sağlıklı bir yaşam için dua edeceğim izninizle... Kızımın geçen sene sınavda ilk 500 e giren bir arkadaşı aile baskısı ile Tıp yazdı. Bu sene mühendislik için yeniden sınava girdi. Ama 2. sene puanları düşürüyorlar biliyorsunuz. Çok mutsuz. Yine kazanıyor ama tam istediği yeri değil. 1 senesinin ziyan olması da ayrı bir üzüntü. O yüzden mutlu olacakları alanda başarılı olmalarını diliyorum...:Frnds:
Çok teşekkür ederim,beni mahçup ettiniz.Ben ne yaptım ki,asıl emek veren sizlersiniz. Ayrıca kızınızla birlikte böyle değerli bir hediyeyi paylaşmaktan onur duydum. Eminim tezinizde harikalar yaratacaksınız...Tekrar teşekkür ediyorum...
Bütün mesajlara bakıyorum. Arkadaşlar teşekkür mesajları için sağ olsunlar ama zaten linkler mesajsız ya da butonsuz açılmadığı için arada bir kaç fazla yazılmış kelime bile o kadar teşvik edici oluyor ki anlatamam. O nedenle payınız olmadığını düşünmeyin lütfen. :gül::Frnds:
morarmanı kutlar, yıllar önce okuyup beğendiğim bu bd için de teşekkür ederim bakalım yine hoşuma gidecek mi?