Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. cr37

cr37 Well-Known Member

Teşekkürler arkadasim tavsiye ettiginiz kitabın linkini de verince super oluyor aramak zorunda kalmıyoruz

çitlenbikk, sorun ve periza bunu beğendi.
  2. sorun

sorun Well-Known Member

Bir kitaptan bahsedilince link yoksa ben de sıkıntı duyuyorum o yüzden arayanlara kolaylık sağlama taraftarıyım. Ayrıca Küflüde artık Türkçe'ye çevirilen kitap sayfasında olan linkler ve arama yerine yazılan kitapları bulmak sıkıntılı ne yazık ki o yüzden bazen yazarın bazen kitabın bazen de her ikisinin adını google da yazıp yanına küflü yazıyorum ve o şekilde kitap bulmak daha kolay oluyor. Site içinde kitap bulmada sıkıntı yaşayan arkadaşlara duyurulur.

çitlenbikk, periza ve cr37 bunu beğendi.
  3. sorun

sorun Well-Known Member

https://www.kuflu.com/threads/diana-palmer-fit-for-a-king-serisi-2-zoraki-baba.16366/
    Zoraki Baba kitabının kayıp kısmını Google Books'ta İngilizce olarak buldum bir kısmını göstermiyordu ama finali okudum. Hatam varsa kusura bakmayın .

Sarah kayıp olduktan sonra Blake ve Meredith yağmurda onu arayıp ıslanıyorlar sonra beyin fırtınası yaparak eve geri dönüyorlar. Blake kızını odasında dolapta sessizce ağlarken buluyor. Kızına sarılıp onu sevdiğini söylüyor... Sarah annem ve üvey babamda sizin gibi kavga ederdi diyor. Meredith biz kötü kavga etmedik canım... Kardeş ister misin diyor.. Amie gelip kızı kurabiye yapmaya ve de dondurma yemeye mutfağa götürürken Blake ve Meredith birlikte duş alıp itiraflarda bulunuyorlar. Blake seni seviyorum Meredith falan diyor. 8 ay sonra bir oğulları oluyor. Carson Anthony Blake Donavan koyuyorlar adını. Blake karsına Sarah hala düzelmedi ama zamanla kendine güveni gelecek siz gelmeden kimse beni sevmiyordu ben de bu olanlar konusunda Sarah gibiyim diyor. Hastaneye gelmesine izin verilmedi ama yarın eve gidince kardeşini görür çok heyecanlı diyor. Sonra geleceğe dair bir öngörüsü oluyor Blake efendinin... Carson büyümüş oyun oynuyor sonra mutfakta Sarah gözyaşlarını kurularken Meredith'e yardım ediyor Carson'un yaralarını tedavi etmek için. Sonra Blake hastanede karısına bakıyor hayata dair herşeyi karısının gözlerinde görüyor... SON

Son düzenleme: 28 Eki 2018
    svmsong, çitlenbikk ve periza bunu beğendi.
  4. periza

periza Well-Known Member

Çok teşekkürler süpersin

çitlenbikk ve sorun bunu beğendi.
  5. periza

periza Well-Known Member

Teşekkürler ben de çok eğlendim ve çok güzeldi

6. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TÜRKİYE'M ..NİCE 95 YILLARA

svmsong, çitlenbikk, cr37 ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  7. periza

periza Well-Known Member

Teşekkürler hepimize kutlu olsun

çitlenbikk, cr37 ve sorun bunu beğendi.
  8. sorun

sorun Well-Known Member

Ne güzel bir gün kıymetini bilene... Dini bayramlara verilen önem neden milli bayramlarımıza da verilmez? Amerika'nın 4 Temmuz Bağımsızlık Günü filmler ve kitaplar sayesinde beynimize kazınmış. Ya kendi bayramlarımız? Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Küflü ailesi. Atatürk ve silah arkadaşlarının mekanı cennet olsun. Ne güzel bir insan kıymetini bilene...

Son düzenleme: 30 Eki 2018
    svmsong, çitlenbikk, Pl1 ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  9. Diziciler

Diziciler Active Member

Teşekkürler

sorun, çitlenbikk ve periza bunu beğendi.
  10. periza

periza Well-Known Member

Barbara Cartland Çılgın Sevgili yi okudum çok beğendim.
    Bu kadının kitaplarını neden sevdiğimi bir kez daha anlamış oldum

cr37, sorun ve çitlenbikk bunu beğendi.
  11. sorun

sorun Well-Known Member

https://www.kuflu.com/threads/jessica-steele-ev-arkadasi.12569/
    Bu kitap sayesinde bir kez daha ne kadar güzel bir annem olduğunu anladım. Kitaptaki olay insana gerçek gibi gelmiyor ama okuduğumuz haberlere bakınca anne baba sıfatını taşımayan canavarların her yerde olduğunu okuyoruz. Anne baba hakkı lafından nefret ediyorum çünkü sadece can vererek kimse çocuklar üstünde sonsuz bir ipotek hakkına sahip değildir. Anne babalar önce evlat hakkını bilseler zaten istisnalar hariç o evlatlar anne babayı her zaman sayar. Herkes anne baba olmamalı bence. Bu kitapta da babaya çok kızdım karısının ne mal olduğu belli tıpkı hırsıza ev emanet etmek gibi. Kitap bile olsa çıldırdım.

çitlenbikk, cr37 ve periza bunu beğendi.
  12. periza

periza Well-Known Member

Ben de aynen katılıyorum.
    https://www.kuflu.com/threads/annette-broadrick-sons-of-texas-serisi-03-zoraki-nikah.12631/
    ve
    https://www.kuflu.com/threads/penny-jordan-sahte-nisan.27294/
    Çok beğendim. Bu ara bu konulara ilgi duyuyorum.

sorun, çitlenbikk ve cr37 bunu beğendi.
  13. cr37

cr37 Well-Known Member

Ev arkadaşını okumamistim ama artik okumak sart oldu cok merak ettim
    Güzel tavsiyileriniz için teşekkürler arkadaşlar

14. cr37

cr37 Well-Known Member

Bu arada bende yeni barbara cartlant kelebek gibiyi okudum cok beğendim
    Aslinda kitap elimin altinda duruyordu ben daha once okudum diye hic bakmamisim bazi kitaplari tekrar okuyorum öyle başladım Aa baktim ko nu değişik bir heves bitirdim

15. periza

periza Well-Known Member

Çok beğendim daha bitirmeden bir alıntı yapmak istedim
    ''Kılığımız sadece hislerimizi yansıtmaz hareketlerimizi de kısıtlar. İnsan bir kral gibi giyinince bir köpek gibi havlamaz.''

sorun, Pl1, çitlenbikk ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  16. periza

periza Well-Known Member

Gene Barbara ya devam
    Yalnız Seninle çok güzeldi ama reenkarnasyon ile ilgili düşüncelerine katılmıyorum. ''Ruhlar aleminde görüşmüştük'' bana daha uygun geliyor.

sorun ve çitlenbikk bunu beğendi.
  17. periza

periza Well-Known Member

Bir Gün Unutacaksın Barbara da 2. kitap yani Barbara nın olmayabilir. Biraz sıkıldım yok unuttun yok unutmadın.Ama iyilik olsun diye yaptığımız şeylerin suistimal edilebileceğini anlatıyordu bu yüzden dikkatli olmak lazım.

18. sorun

sorun Well-Known Member

https://www.kuflu.com/threads/barbara-cartland-yalniz-seninle.11532/
    Kitap inanılmaz hızlı ilerledi hangi ara gördün aşık oldun evlendin :D ayrıca entrikacı selena ne oldu keşke o kısmı da anlatsaymış. Hızlandırılmış aşk olmasına ve aşırı derecede tanrıça barındarmasına karşın okuması zevkli bir kitap. Bir de yıl 1898 hayali bile olsa kahramanlar öldü diye üzüldüm:(

https://www.kuflu.com/threads/penny-jordan-sahte-nisan.27294/ bu kitaba ise bayıldım :) Harriet ve Matt çok tatlıydı. Bazen aşırı enrtika ve acı olmadan eğlenceli kitaplar okumak iyi geliyor. Kimin kimi sevdiği ve nefret ettiği, Ben ve nedime kıyafeti kısmına, Matt'in Ben ile ilgili kızı sürekli suçlaması kitaptaki güzel kısımlardan bir ikisi... Matt ve Harriet favori karakterlerim arasında :cool:

19. sorun

sorun Well-Known Member

Kitap tavsiyesinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bu sayede daha önce okuyup unuttuğum kitapları ya da hiç okumadığım güzel kitapları okuma şansına sahip oluyorum.

20. cr37

cr37 Well-Known Member

Genelde barbara 'nın ikinci kitaplari sıkıcı oluyor o yüzden tercihlerim arasinda değil

sorun ve periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş